top of page

Word scheidsrechter !!!!! in 1 dag!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn de voorwaarden om scheidsrechter te worden?

Je bent een jongen/meisje of man/vrouw van minimum 15 jaar, je volgt een gratis lessenreeks en je slaagt voor een theoretisch en mondeling examen.

Wat zijn de voordelen van de arbitrage?

Je krijgt een vergoeding per gefloten wedstrijd, inclusief verplaatsingskosten.

Je wordt lid van een leuke vriendenkring met veel jonge mensen, maar ook de ervaring is er aanwezig die nodig is om een topref te worden. 

Je komt op plekjes in de voetbalwereld, waar je anders nooit terecht zou komen!

Je kan met je scheidsrechterskaart, gratis andere wedstrijden bijwonen in heel het land. Bijvoorbeeld de topper Club Brugge – RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League, of een kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels? Uiteraard ook in de lagere reeksen.

Je krijgt een mooie korting op de kledij van het sport-en vrijetijdsmerk Patrick, momenteel de kledijsponsor van de scheidsrechters.

Ben je zelf nog speler? Dat is geen enkel probleem! Je kan voetballen en arbitreren perfect combineren. Lees dit niet verkeerd! Je hoeft helemaal niet gevoetbald te hebben om een goeie scheidsrechter te kunnen worden!

Meer info vind je ook op volgende link : https://www.rbfa.be/nl/zelf-actie/scheidsrechters/word-scheidsrechter

Aanmelden bij onze referee ambassador Jos Gaethofs (georges.gaethofs@hotmail.com), bij secretaris Omer Jans (lindelhoevenvv@yahoo.com) of via ons webformulier op de startpagina.

ref 1 day.jpg
bottom of page